Fotograf Örnsköldsvik

Annonser
Lämna en kommentar

Idag träffar jag ett par som bokat mig inför ett bröllop i september 2014. Det ska blir jätteroligt att ses, lära känna dem lite mer och få veta mer av deras planer kring bröllopet. Jag tycker det är så roligt att redan nu ha två planerade bröllop för nästa år.

En anledning till att jag inte varit så aktiv på bloggen sista veckorna har berott på att jag håller på att öppna en ny hemsida för elinsphoto. Jag ska lägga in ett nytt webgalleri för kunder till porträttfoto, barn-, och familjefoto där de själva får välja vilka bilder de vill ska ingå och köpa. I mina bröllopspaket ingår alla bilder efter urval (jag väljer bort bilder med blinkar, grimaser, oskärpa osv.).

Lämna en kommentar

Viktor&WilliamViktor

William

Här är bröderna Viktor och William. Två goa pojkar med mycket bus i blicken.
Jag velade om jag skulle lägga upp bilderna i färg istället men jag kan inte hjälpa det, jag är svag för svart/vita foton!

1 kommentar

 

 

Snowman

 

Första snön kom och vi hade en överlycklig tjej här hemma. Torsdagmorgon stod hon och studsade i fönstret och ville ut för att åka skidor, hon kom ihåg att Tobias sagt att han ska köpa skidor till henne när det blir snö och vinter. Besvikelsen var stor när hon istället fick åka till förskolan. När jag sedan hämtade henne, direkt sovande ifrån vagnen berättade jag att vi skulle till affären ”va bra, då köper du skidor till mig”, det var det första hon sa när hon vaknade. Sötaste lilla hjärtat!
Igår slog min förkylning ut, på kvällen kom febern och jag kände mig riktigt risig. Natten blev jobbig och morgonen ännu värre. Men nu känns det bättre efter lite medicinering och förhoppningsvis är jag pigg till en ny arbetsvecka imorgon!

1 kommentar

Bloggregn

Trött och ont i halsen men kommer ändå att lägga mig med ett leende på läpparna ikväll. Imorse studsade en liten flicka i glädje över årets första snö. Nu står en snögubbe står på vår gård men vi får se hur länge den kommer att stå kvar.

Lämna en kommentar